Solucions estratègiques per guanyar diners i ISO 9001

Solucions estratègiques.

Tenim les solucions estratègiques i les sabem integrar amb el certificat ISO 9001, que ajuden a créixer i guanyar diners a partir de la millora de l'estratègia i funcionament empresarial:
  • Pla estratègic per establir estratègies que permetin complir la missió de l'organització. Estableix objectius a assolir i a llarg termini la posició en un segment del mercat concret. Està inspirat en la visió.
    • Quadre de comandament integral, Balanced Scorecard o Tableau de Bord. Amb el Quadre de comandament podem seguir com funcionen els diferents processos.
  • Pla de Negoci o recull de plans que defineixen allò que esperem a curt termini. En destaquem:

    Solucions estratègiques per la millora dels beneficis
  • Certificat ISO per transmetre confiança tant a proveïdors com a clients. Els certificats més habituals son la ISO 9001 de qualitat, ISO 14001de gestió ambiental, OSHAS 18001 de seguretat i salut i normes sectorials com el OEA referent al comerç internacional, BRC de seguretat alimentària o ISO 13485 referent al medical device. Els certificats ISO es poden integrar amb el Pla de Negoci i el Pla estratègic.
  • Certificats de producte, per complir els requisits legals (Marcatge CE) o buscar una diferenciació respecte la competència (Etiquetes ecològiques o ecoetiquetes). 
Sabem integrar totes aquestes solucions estratègiques en un mateix sistema integrat de gestió a partir del nostre servei d'outsourcing estratègic.  Podem ajudar-te. Vols que t'ajudem? Contacta amb nosaltres
previous article
Entrada més recent

Publica un comentari a l'entrada
Amb més de 15 anys implantant i mantenint normes ISO, com a Enginyer i Executive MBA se treure profit de les normes ISO. Vols que en parlem? [Jordi Gabarró] (Your Picture)

Nom

Correu electrònic *

Missatge *