Certificat ISO

1. Beneficis del certificat ISO.

El certificat ISO és una eina de gestió, d'on destaquem que aporta:
  • Estableix una sistemàtica de treball, a través dels procediments i instruccions vinculades amb el certificat ISO.
  • Facilita l'acció comercial. Un certificat ISO implica una garantia pels clients, estiguin on estiguin. Tenir el certificat ISO pot implicar estar homologats i per tant poder ofertar a grans empreses.
  • Ajuda a Direcció, ja que un certificat ISO útil i fàcil implica tenir eines per fer un seguiment de com està funcionant l'empresa (quadre de mando, pla de negoci i pla estratègic) i així poder delegar més i motivar els equips de treball.
  • Enfoc al client. Fent servir les eines del certificat ISO, detectem les necessitats actuals i futures dels clients, podent enfocar l'organització al client.

2. Per què contractar consultoria ISO per aconseguir el certificat ISO?

Un certificat ISO assolit amb uns bons consultors ISO, aporta a les organitzacions:

Consultoria ISO per aconseguir el certificat ISO
Certificat ISO

  • Ajuda a escollir la certificació ISO que t'aporta més valor: ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18001, ISO 26000, EMAS, ISO 45001, ISO 22000, OEA, i altres normes ISO.
  • Millora continua. Certificat ISO "sense papers" útil i fàcil amb el mètode "Gesttic - Software ISO"
  • Fer els documents imprescindibles pel certificat ISO. Els documents implantats son els justos i necessaris. Una bona consultoria ISO implanta sols els documents que aporten valor a l'organització, de forma que el certificat ISO mai es pot associar a "burocràcia".
  • Eines de gestió i millora vinculades amb el certificat ISO, gràcies a l'experiència tant en molts sectors com tipologies d'empreses som capaços de detectar les eines de gestió que serviran per fer guanyar diners o temps a l'organització.
  • Integrem el que necessiten les certificadores amb el que preocupa a Direcció ja que com Enginyers i Executive MBA sabem fer que el certificat ISO compleixi els requisits de la norma ISO de forma integrada amb allò que preocupa a Direcció.
Una certificat ISO amb una certificadora acreditada, es revisa anualment amb auditories internes. Pot subcontractar les feines de Responsable del certificat ISO amb el servei "outsourcing estratègic"

3. Links vinculats amb certificat ISO

Publica un comentari a l'entrada
Amb més de 15 anys implantant i mantenint normes ISO, com a Enginyer i Executive MBA se treure profit de les normes ISO. Vols que en parlem? [Jordi Gabarró] (Your Picture)

Nom

Correu electrònic *

Missatge *