Formació ISO

1. Com impartim la formació ISO?

Impartim la formació ISO en qualsevol dels següents mètodes, sempre adaptat a les seves necessitats:
 • Formació "In Company", d'aquesta forma es pot fer la formació ISO "a mida" de les necessitats de cada organització. La formació In Company és eficient perquè no cal dedicar temps en desplaçaments i eficaç perquè el temari es centra en les necessitats formatives particulars.
  Les nostres àrees temàtiques de la formació "In Company" son:
  • Formació en management, lideratge, comercial i vendes.
  • Formació en comerç internacional: compres, logística, màrqueting i comunicació
  • Formació qualitat ISO 
  • Formació en gestió i comunicació.
 • Formació "OnLine" o formació a través d'internet, per aquells alumnes que per falta de temps prefereixen cursar la formació ISO a través d'internet.
 • Formació "Mixte", combinant la "formació In Company" amb la "formació Online" a través del nostre portal de formació online.
Pots consultar aquí altres cursos de formació ISO.

2. Metodologia de formació

La nostra formació ISO sempre s'adapta a les necessitats de cada organització, per això abans d'impartir-la sempre adaptem el curs a les necessitats formatives d'organització.

Entenem la formació ISO com a formació dinàmica, pràctica, activa participativa, basada en casos reals que es puguin aplicar a l'activitat laboral. D'aquesta forma podem assegurar que la nostra formació és eficient i eficaç.

3. Formació ISO bonificada

Podem tramitar la formació ISO a través de la "Fundación tripartita". D'aquesta forma podrà recuperar el cost de la formació, sense que li suposi un sobrecost afegit.

La formació bonificada a través de la Fundación Tripartita és absolutament flexible a les necessitats de cada empresa.

La Fundación Tripartita bonifica la formació gràcies a l'aportació que mensualment fa cada treballador en concepte de formació, per això, és la formació ISO que no li costarà diners.


Amb més de 15 anys implantant i mantenint normes ISO, com a Enginyer i Executive MBA se treure profit de les normes ISO. Vols que en parlem? [Jordi Gabarró] (Your Picture)

Nom

Correu electrònic *

Missatge *